Palvelut

Klassinen hieronta

Perinteinen hieronta sopii lähes kaikille.

Hieronnalla voidaan hoitaa lihasjännitystä ja erilaisia lihaksiston ja nivelten kiputiloja. Hieronnalla voidaan lievittää stressiä ja rentouttaa koko kehoa.

Yksilöllinen hoito suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan tämän omia toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Hoidossa käytetään erilaisia hierontatekniikoita sekä mobilisaatio- ja venytystekniikoita.

Purentalihasten hieronta

Kokonaisvaltainen hermostoa rauhoittava hoito, jossa keskitytään kasvojen, pään ja kaulan alueen sekä hengitystä tukevien lihasten käsittelyyn. Osa purentalihaksista käsitellään suun kautta. 

Tämä hoito sopii erityisesti bruksismista (hampaiden narskuttelu), huimauksesta, uniongelmista, päänsäryistä tai yläniskan jännitysoireista kärsiville.

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksella pyritään vaikuttamaan iholle asettavien teippien avulla ihon hermosoluihin ja sitä kautta syvemmälle lihaksiin sekä lihaskalvoihin.

Hoitoa voidaan käyttää erilaisten kiputilojen lievitykseen, pienten vammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, verenkierron vilkastuttamiseen, asennon korjaamiseen sekä liikkeen ohjaamiseen. Vaikka kinesioteippaus on kiellettyä joissain tapauksissa, on se yleisesti turvallinen hoitomuoto.

Urheiluhieronta

Tärkeä osa urheilijan ja aktiiviliikkujan kehonhuoltoa. Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden ongelmakohdat sekä hoidon tavoitteet. Hoidoissa käytetään perinteisten hierontatekniikoiden lisäksi erilaisia mobilisaatiotekniikoita sekä aktiivi- ja passiivivenytyksiä.

Hinnasto

Hieronta 30 min: 34€

Hieronta 45 min: 46€

Hieronta 60 min: 55€

Hieronta 90 min: 70€

Purentalihashieronta: 70€

Purentalihashieronta + klassinen hieronta 90 min: 91€

Rentouttava kokovartalohieronta 100 min: 81€

Kinesioteippaus: 10€ (hieronnan yhteydessä 5€)


Scroll to Top